START HIER! Gratis & vrijblijvend
NL

Smartrepair bij jou in de buurt


Ontvang en vergelijk offertes voor schadeherstel met smartrepair!

650+ schadeherstellers vergelijken in de buurt

Alles over smart repair

Vergelijk vrijblijvend offertes voor autoherstel

NL

18 September 2017

10 PERFECT!

Ik ben netjes gebeld over de offertes voor een persoonlijk advies. Fixico heeft zelfs nog even bij de schadeherstellers een gratis leenauto geregeld. Uitstekende service dus.

18 September 2017

10 PERFECT!

Goede communicatie over de afspraak, direct nuttige telefonische hulp toen ik iets verkeerd had gedaan met het aanvragen van de offerte.

17 September 2017

10 PERFECT!

Alles OK

Smart Repair

Smart Repair, oftewel “Small and Medium Area Repair Techniques” is een verzamelnaam voor verschillende hersteltechnieken. Met deze hersteltechnieken kunnen kleine schades snel hersteld worden zonder dat een heel onderdeel van de  auto behandeld hoeft te worden. Dit scheelt in tijd en kosten. Door middel van deze schadeherstel methodes kunnen onder andere schade aan het plaatmateriaal, maar ook aan het interieur behandeld worden.

Smart Repair: snel en voordelig

Door middel van hersteltechnieken die onder Smart Repair vallen kunnen kleine schades aan de auto eenvoudig hersteld worden. Vroeger moest bijvoorbeeld vaak de hele bumper of motorkap gedemonteerd, geschuurd en gespoten worden. Tegenwoordig kan echter ook alleen het schade oppervlak van een onderdeel behandeld worden. Hierdoor hoeft niet het hele onderdeel gedemonteerd, geschuurd en gespoten te worden.

Kleine schades zoals deukjes, krassen, sterretjes, maar ook gaatjes in de bekleding van de stoelen kunnen dus snel worden opgelost. Dankzij Smart Repair hersteltechnieken kan schade snel en tegen een lage prijs hersteld worden. Dit komt doordat er minder materiaal en arbeidskosten gemaakt worden. Daarnaast hoeft een onderdeel maar deels behandeld (geschuurd en gespoten) te worden. Smart Repair is dus goedkoper, sneller en beter voor het milieu!

Wanneer kan er gebruik gemaakt worden van Smart Repair?

Zoals eerder vermeld in dit artikel is Smart Repair aan verzamelnaam voor verschillende soorten schadeherstel methodes. Deze schadeherstel methodes zijn allemaal het best geschikt voor het herstellen van één of meerdere typen schade. Door middel van verschillende schadeherstel methodes kunnen onder andere de volgende typen schaden hersteld worden:

  • Deukschade: deukjes in het plaatmateriaal van de auto kunnen door middel van herstelmethoden zoals uitdeuken zonder spuiten eenvoudig hersteld worden.
  • Krasschade of andere lakschade: krasjes of putjes in de lak.
  • Ruitschade: sterretjes in de autoruit.
  • Interieurschade: schade aan het interieur zoals gaatjes in het dashboard, brandgaatjes in de leren of stoffen bekleding, beschadiging van het dakhemel of leererosie aan (bijvoorbeeld) het stuur.
  • Koplampschade: bekraste of doffe koplampen.
  • Velgschade: stoeprandschade of andere soorten (kras)schade aan de velgen.

Offertes voor schadeherstel aanvragen

Wil je weten of je jouw schade door een van de Smart Repair hersteltechnieken kunt laten herstellen? Vraag dan bij Fixico offertes aan van verschillende FOCWA herstellers bij jouw uit de buurt. Binnen 24 uur ontvang je maximaal 4 offertes van verschillende schadeherstellers bij jou uit de buurt.

Fixico werkt alleen samen met FOCWA gecertificeerde schadeherstellers. Dit betekent dat je altijd vier jaar garantie hebt op het uitgevoerde herstel. Daarnaast heb je altijd de laagste prijsgarantie. Je betaalt dus nooit meer dan wat er op de offerte is aangegeven.