START HIER! Gratis & vrijblijvend
NL

Vergelijk de beste schadeherstellers bij jou in de buurt


650+ schadeherstellers vergelijken in de buurt

Vergelijk vrijblijvend offertes voor autoherstel

NL

Android

10 PERFECT!

Mooie app werkt duidelijk en overzichtelijk, makkelijk in gebruik.

IOS

10 PERFECT!

Bijzonder gebruiks- vriendelijke app!! Gemakkelijk tenderen tussen verschillende dienstverleners. Een absolute must voor elke autobezitter.

IOS

10 PERFECT!

Slim initiatief! App werkt goed en ziet er bovenal top uit.

Autoschade app

De Fixico autoschade applicatie maakt het voor de consument makkelijk om schade aan de auto op een transparante manier te vergelijken. Autoschadeherstellers kunnen bieden op het herstel van de schade. Dit zal de marktwerking een positieve wending geven, waarbij de prijs voor precies dezelfde service, lager zal uitvallen voor de consument.

Schade rijden

Tijdens het inparkeren een paaltje raken, of je portier openslaan tegen een andere auto, dit zijn allemaal manieren waarop blikschade kan ontstaan. Vaak wordt gedacht dat het repareren van schade aan de auto hoge kosten met zich mee brengt. Hierdoor blijft men doorrijden met schade en laat deze niet meer repareren. Een gemiste kans als je het vergelijkingsproces voor herstel van de cosmetische autoschade niet via Fixico gratis en vrijblijvend kunt uitproberen.

Waarom een mobiele app?

Door middel van onze mobiele applicatie vergelijk je simpel en eenvoudig offertes van autoherstellers bij jou in de buurt. Ga vanaf je mobiele telefoon naar de iOS App Store, Android Google Play Store of direct via je mobiele browser naar www.fixico.nl. Je kunt in deze app gemakkelijk en snel je schade melden en binnen 24 uur ontvang je meerdere offertes en antwoord op alle vragen wat betreft het herstel van je autoschade.

Hoe het precies in zijn werk gaat

Hoe gaat het precies in zijn werk? Maak drie duidelijke foto’s van je schade via de mobiele Fixico app of web applicatie. Na het plaatsen van de schade stuurt Fixico de aanvraag naar meerdere schadeherstellers in de buurt. Hier ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstellers. In de offerte vind je de prijs en werkomschrijving voor het herstel van de schade. Iedere schadehersteller is door Fixico gebruikers beoordeeld op de kwaliteit en service van het schadeherstel. Hierdoor kun je via de mobiele schade applicatie zelf snel en gemakkelijk zien welke hersteller je het beste kunt kiezen. Dankzij de Fixico prijsgarantie sta je achteraf nooit voor onverwachte kosten.

Waarom Fixico

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met die gedachte zijn wij de mobiele app gestart. Via de mobiele telefoon offertes vergelijken was wereldwijd in veel branches al mogelijk. Autoherstel was daarentegen één groot mysterie. Geen idee wat de kosten zijn, hoe lang het kan duren en waar de beste service verleend wordt. Wij willen daarom door middel van onze autoschade app de beste herstelbedrijven in kaart brengen zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Samenwerken met

Wij snappen dat jij alleen het beste voor je auto wilt. Daarom werken wij alleen samen met herstel bedrijven die aan onze eisen voldoen en in het bezit zijn van een FOCWA-certificaat, waardoor je altijd 4 jaar garantie hebt op het herstel van jouw auto. We bezoeken de bedrijven persoonlijk en houden de reparaties nauwkeurig in de gaten, momenteel zijn dit meer dan 640 schadeherstel bedrijven. Wij zullen pas tevreden zijn als jij dat bent. We zullen er alles aan doen om de aanvraag vlekkeloos te laten verlopen. Mochten er extra wensen zijn, dan is het mogelijk via de mobiele autoschade app een leenauto, haal/brengservice of was service te regelen.

Help mee het platform te verbeteren!

Via de mobiele schade applicatie is het mogelijk om een review achter te laten voor de schadehersteller en toekomstige schaderijders. Zo help je niet alleen de volgende personen met zijn keuze bij de schadeclaim, maar help je ons ook met het verbeteren van het platform, daar zijn wij je uiteraard zeer dankbaar voor!

Offertes aanvragen

Aan het einde van de dag wil iedere autobezitter zo veel mogelijk duidelijkheid en zo min mogelijk kosten voor het herstel van zijn voertuig. Vraag daarom via de Fixico app of online gratis en vrijblijvend offertes aan voor het laten herstellen van jouw autoschade. Uitsluitend FOCWA-herstellers bij jou in de buurt met 4 jaar garantie!