START HIER! Gratis & vrijblijvend
NL

Autoschade Rotterdam


Vergelijk 25 schadeherstellers in de omgeving van Rotterdam

Zo vind je de beste deal voor schadeherstel in Rotterdam

Maak foto's

Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Vergelijk 3 offertes

Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Bespaar

Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 25 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Rotterdam


Schadeherstellers rondom Rotterdam

Klanten beoordelen Fixico gemiddeld met een 8.8 uit 1598 beoordelingen

Home » Autoschade » Rotterdam

Autoschade Rotterdam

Autoschade in Rotterdam? Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstelbedrijven bij jou in de buurt. Rotterdam behoort tot de vier grootste steden van Nederland. Er wonen ongeveer 625.000 inwoners. Twee op de drie huishoudens in Rotterdam beschikt over een auto. Het autobezit in Rotterdam is daarmee hoog. In deze stad in Zuid-Holland gaan dan ook dagelijks duizenden automobilisten de weg op voor zowel werk als privé doeleinden. Het kan gebeuren dat je als weggebruiker autoschade oploopt in Rotterdam. Door alle verkeersdrukte zit een ongeluk immers in een klein hoekje.

Een botsing met een andere weggebruiker kan onder andere deukschade, krasschade of lakschade veroorzaken. Wij zorgen er voor dat je snel en eenvoudig een betrouwbaar schadeherstelbedrijf in Rotterdam vindt. Bijna alle schadeherstelbedrijven in de omgeving van Rotterdam zijn namelijk aangesloten bij Fixico.

Schadeherstelbedrijven in Rotterdam

Fixico is een onafhankelijke vergelijkingssite voor autoschadeherstel tussen verschillende schadeherstellers bij jou in de buurt. Zo vind je op onze website gemakkelijk en snel een schadeherstelbedrijf in Rotterdam. In de stad bevinden zich talloze schadeherstelbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Schadenet Moller (meerdere vestigingen), Schadenet Blok, SternSchade Rotterdam, ABS Autoherstel Charlois of ABS Autoherstel Storm in Vlaardingen. Bij deze bedrijven kun je terecht voor verschillende herstelmethodes. Tot de werkzaamheden behoren onder andere het polijsten van de auto, uitdeuken en het repareren van velgen. Wij vergelijken de prijzen van schadeherstelbedrijven in Rotterdam. Dankzij onze vakkennis en service bewaar je het overzicht in deze stad.

De meeste schadeherstelbedrijven die zijn aangesloten bij Fixico zijn FOCWA erkend. FOCWA staat voor ‘Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven’. Een hele mond vol dus, maar het behartigt simpelweg de belangen van diverse schadeherstelbedrijven. Fixico vindt het belangrijk om kwaliteit te waarborgen. Met een FOCWA keurmerk ben je hiervan verzekerd. Het aangesloten schadeherstelbedrijf Rotterdam opereert op een veilige en vakkundige manier. Bovendien heb je vier jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.

Met Fixico heb je direct informatie over de prijs, kwaliteit en service van verschillende schadeherstelbedrijven in Rotterdam. De werkwijze is bovendien gemakkelijk en snel. Je upload eenvoudig drie foto’s van de schade aan je auto. Vervolgens wordt je aanvraag naar een schadeherstelbedrijf in Rotterdam gestuurd. Op basis van de foto’s krijg je vrijblijvend en gratis offertes van de beste herstelbedrijven in de buurt. In de regel ontvang binnen 24 uur al meerdere offertes op je autoschade opdracht. Vervolgens vergelijk je de offertes en maak je een afspraak met een van de schadeherstelbedrijven in Rotterdam.

Offertes voor autoschade herstel Rotterdam

Soms is het best schrikken als je de factuur ontvangt na herstelreparatie. Naast de reparatie komen er soms nog extra kosten bij die de prijs behoorlijk doen oplopen. Uiteraard wil je wel dat alles eerlijk verloopt. Fixico hanteert een prijsgarantie. De prijs op de offerte is de prijs die je uiteindelijk betaald. Niet meer, niet minder. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De prijzen van autoschadeherstelbedrijven kunnen behoorlijk uiteenlopen. Het aanbieden van vaste prijzen is namelijk onmogelijk omdat het maatwerk betreft. Vergelijk daarom altijd prijzen van verschillende schadeherstelbedrijven in Rotterdam. Zo voorkom je dat je teveel betaalt. Een onderzoek van de Consumentenbond benadrukt dat offertes vaak gigantisch van prijs verschillen. Uit hetzelfde onderzoek kwam Fixico tevens als goedkoopste uit de test. Bij Fixico vergelijk je gemakkelijk en snel de prijzen van autoschade herstel in Rotterdam zónder dat je met de auto langs een schadehersteller moet voor een taxatie. Zo bespaar je gemakkelijk tijd en geld bij autoschade.

Het aanvragen van offertes via Fixico is zo gedaan, geheel gratis en vrijblijvend. Vraag hier direct offertes aan bij herstellers in de regio Rotterdam.