Autoschade van den Berg

9.0 Uitstekend

9.0
Uitstekend

Uit 4 beoordeling(en)

Omschrijving

Autoschade van den Berg te Nieuw Vennep is opgericht door Adriaan van den berg en is nu ruim 20 jaar een erkend specialist in het totale schadeherstel. Het bedrijf zit gevestigd aan de Gersteweg 9 te Nieuw-Vennep.

Naast het reguliere schadeherstel, is Autoschade van den Berg in staat om elk schadevraagstuk op te lossen. Of het nu gaat om herstel van zwaar vervoer, scooters, motoren, autoruiten, caravans of campers, er is altijd wel een specialist binnen ons netwerk die een echte vakman is op dit gebied. Met dit allround one-stop concept garanderen we dat we 100% kunnen ontzorgen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikt Autoschade van den Berg over een optimale bereikbaarheid, beschikken wij over diverse leenauto’s, maken we gebruik van de modernste reparatietechnieken en bieden we u een uitgebreide garantie aan. Ook voor onderhoud aan uw airco, reparatie van uw ruiten of reiniging van uw bekleding, kunt u bij autoschade van den Berg te Nieuw Vennep terecht.

Naast onze expertise in het herstel van personenauto’s en bedrijfswagens, bieden wij u de mogelijkheid om schade aan uw camper of caravan te herstellen. Hierbij gebruiken wij de modernste reparatie technieken.

Van klein krasje tot uitgebreid schadeherstel. Autoschade van den Berg heeft alles in huis om uw auto of bestelwagen weer in perfecte conditie te krijgen. In ons bedrijf werken wij met de nieuwste reparatie- aluminium- en lijmtechnieken en andere geavanceerde reparatiemethodes. Om de beste kwaliteit in reparaties te garanderen, investeren we continu in de kennis van onze mensen. Van uw schade worden digitale foto’s gemaakt, die via internet naar de verzekeringsmaatschappij worden verzonden. Dat versnelt de procedure aanzienlijk!

Bij Autoschade van den Berg staat de goede service aan u als klant centraal. Dat betekent dat u de complete afhandeling van de schade met de verzekering aan ons kunt overlaten. Daar hoeft u zelf helemaal geen kostbare tijd aan te verspillen. Wij zorgen voor vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft. Indien nodig komen we uw schadeauto ophalen en krijgt u uw gerepareerde auto, zodra het leed geleden is, weer keurig bij u voor de deur afgeleverd. Autoschade van den Berg in Nieuw Vennep is dag en nacht bereikbaar, want schade komt nu eenmaal altijd onverwachts en altijd op het meest ongelegen moment.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Autoschade van den Berg

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.0
Uitstekend

Uit 4 beoordeling(en)

Location

Gersteweg 9
2153GH, Nieuw-Vennep


Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie