Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Herstelmethodes

De meeste autoschades zijn tegenwoordig sneller en goedkoper te herstellen dan je denkt. Op deze pagina vind je alles over de verschillende schadeherstel methodes, type schades en kosten voor het schadeherstel. Besluit je vervolgens om jouw auto te laten herstellen, dan ben je bij Fixico aan het juiste adres. Door offertes zelf te vergelijken bespaar je namelijk al snel 30% op de herstelreparatie.

Card image cap

Auto laten poetsen

De lak van je auto wordt door de jaren heen steeds doffer. Het dof worden van de lak kan ontstaan door meerdere factoren. Lees er hier meer over.

Card image cap

Auto polijsten

Auto polijsten is een herstelmethode die gebruikt wordt om krassen in de blanke laklaag van een auto te verwijderen waardoor de lak weer gaat glanzen.

Card image cap

Auto reparatie

Als trotse autobezitter ben je natuurlijk erg zuinig op jouw auto. Jammer genoeg komt iedereen weleens bij de hersteller terecht.

Card image cap

Autodeur spuiten

Heb je last van een bekraste of beschadigde deur? Of wil je een deur in een andere kleur laten spuiten? Laat je autodeur dan spuiten!

Card image cap

Autolakken

Autolakken zijn er al zo lang als auto’s bestaan. In de loop der jaren heeft autolak zich sterk ontwikkeld.

Card image cap

Autospuiterij

Heb jij een autospuiterij nodig? Lees hier alles wat je moet weten over het spuiten van je auto of onderdelen.

Card image cap

Bumper reparatie

Bumper reparaties komen erg veel voor. Bumperschade is namelijk één van de meest voorkomende autoschades. Deze schade zit vaak in een klein hoekje.

Card image cap

Bumper spuiten

Soms is de schade aan je bumper erg groot. Dan moet de bumper opnieuw gespoten worden. Lees er hier meer over.

Card image cap

Koplampen polijsten

Als je veel met je auto rijdt is het dof worden van je koplampen niet te voorkomen. Je koplamp wordt na een tijd dof, mat van kleur of je koplampen gaan vergelen.

Card image cap

Autoschade herstel

Je raakt een paaltje bij het inparkeren of raakt net de stoeprand met je velgen. Iedereen heeft weleens te maken met autoschade.

Card image cap

Motorkap spuiten

Lakschade aan de motorkap is een veelvoorkomende schade in Nederland, het is daarom ook niet gek als je hier een keer mee te maken krijgt.

Card image cap

Smart repair

Smart Repair, oftewel “Small and Medium Area Repair Techniques” is een verzamelnaam voor verschillende hersteltechnieken.

Card image cap

Auto krassen verwijderen

Krassen op de auto is een veelvoorkomende schade waar bijna elke autobezitter mee te maken krijgt.

Card image cap

Auto spuiten

Heeft zonlicht de lak van jouw auto verkleurd, zit jouw auto onder de krassen, zijn er andere beschadigingen aan de lak of zou je liever een andere kleur auto willen hebben?

Card image cap

Spotrepair

Spotrepair, de hersteltechniek voor de kleine autoschades. Deze herstelmethode heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld.

Card image cap

Uitdeuken zonder spuiten

Een deuk is al snel veroorzaakt, gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer manieren om schade op een slimme, makkelijke en vooral voordelige manier te laten herstellen.

Card image cap

Velgen repareren

Wil jij je velgen laten herstellen? Een scheur, kras of deuk kunnen allemaal hersteld worden.

Card image cap

Velgen spuiten

Heb je last van bekraste velgen? Of wil je gewoon een andere kleur velg? Laat dan je velgen spuiten!