Fixico Logo

Autoschade in Eindhoven?
Vergelijk nu schadeherstellers uit de omgeving van Eindhoven

Vergelijken

START HIER!
Gratis & vrijblijvend

Generic icon

650+ schadeherstellers
vergelijken in de buurt

generic icon

Binnen 24 uur
de beste offertes

generic icon

8.9
klanttevredenheid

generic icon

Consumentenbond
goedkoopste uit de test

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schadeherstellers bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van schadeherstellers

Vergelijk 3 offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 11 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Eindhoven

Start met vergelijken en bespaar

maak foto van uw schade
maak foto van uw schade

Dit zeggen onze gebruikers

thumb

8.8 klanttevredenheid
uit 1654 beoordelingen

Marcel

18 October 2017

9/10 Uitstekend

Transparante werkwijze met duidelijke goed gemanierde medewerkers.

H.

18 October 2017

7/10 Goed

Het concept is even simpel als doeltreffend. Je moet wel zeer goed de offertes lezen, wat is inbegrepen en wat niet. 2/3 van de aanbieders keken in mijn geval onvoldoende naar de foto's en hadden een essentieel onderdeel over het hoofd gezien. Het duurt best wel even voor je meerdere offertes binnen hebt. Het is wel fijn dat je kan zien hoe anderen het schadeherstelbedrijf beoordelen.

Jan

17 October 2017

7/10 Goed

Snelle info wordt verstrekt, volop keuze en bij vragen direct helder antwoord en uitleg. Het maken van een afspraak gaat makkelijk en de afspraak wordt binnen no time bevestigd

Autoschade Eindhoven

Autoschade in Eindhoven? Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstelbedrijven bij jou in de buurt. In een grote stad als Eindhoven moet je goed opletten waar je rijdt, voordat je het weet heb je schade aan je bumper. Mocht je je autoschade willen herstellen in Eindhoven, dan heeft Fixico het meeste FOCWA erkende autoschadebedrijven in omgeving Eindhoven aangesloten. Omdat bijna alle schadeherstelbedrijven zijn aangesloten bij Fixico, kan Fixico zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van deuken, krassen, ruitschade, en andere vormen van cosmetische autoschade.

Autoschade Eindhoven offertes vergelijken

Fixico is een onafhankelijke vergelijkingssite voor autoschadeherstel tussen verschillende schadeherstellers bij jou in de buurt. Het overkomt iedereen wel eens een keer; een ander onoplettend persoon veroorzaakt een kras, deuk of nog erger. Of jij was zelf de persoon in kwestie. Maar in de binnenstad van Eindhoven kan het erg druk zijn, wat de kans op ongelukken vergroot. Geen zorgen, met behulp van de Fixico app kun je makkelijk foto’s uploaden, offertes ontvangen en vergelijken. De kracht van Fixico zit in het verzamelen van autoreparatie offertes van vele schadeherstellers in de buurt. Hierdoor kun je snel de offertes vergelijken en kies je zelf de schadehersteller uit die de beste offerte heeft. De beste offerte vinden voor jouw autoschade in Eindhoven doe je met Fixico in een handomdraai!

Schadebedrijven in Eindhoven

Als je een schadehersteller of autospuiter in Eindhoven zoekt dan zal Fixico hierin ondersteunen. Fixico werkt uitsluitend met FOCWA erkende schadeherstelbedrijven, omdat je er dan zeker van bent dat jouw schade op de juiste manier herstelt wordt. Tevens heb je 4 jaar garantie op een uitgevoerde reparatie. Met Fixico vind je eenvoudig en moeiteloos de beste schadehersteller om jouw autoschade in Eindhoven te fiksen. Fixico herstellers waar je bij terecht kan zijn bijvoorbeeld ABS Autoherstel de Kade, Sternschade Geldrop, ABS Autoherstel Coppens of Schadenet Mikkers in Veldhoven. Via Fixico ontvang je offertes van alle autoschadeherstelbedrijven in de buurt en kun je gemakkelijk je auto laten uitdeuken of auto krassen laten verwijderen.