Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Wij zijn Fixico

Wie zijn we?

Fixico is het grootste platform voor autoschadeherstel in Nederland, Duitsland en België. Met Fixico kunnen autobezitters en zakelijke partners gemakkelijk een geschikt herstelbedrijf vinden en besparen op de herstelkosten. Ons platform verbindt vraag en aanbod in de autoschadeherstelbranche op een geheel nieuwe en innovatieve wijze.

Fixico is ontstaan in 2014 en we zijn sindsdien enorm gegroeid. Ons schadeherstelnetwerk bestaat uit 2.000 erkende schadeherstellers en we hebben meer dan 200.000 schades verwerkt. Fixico bestaat uit een team van meer dan 60 medewerkers die zich dagelijks inzetten om de schadeherstelbranche compleet te vernieuwen en al onze gebruikers zo goed mogelijk te helpen.

Voor wie zijn we er?

Onze innovatieve oplossingen bieden duidelijke voordelen voor de gehele markt. Of je ons nou als autobezitter of zakelijk nodig hebt, wij zetten gebruiksgemak, kwaliteit en transparantie voor al onze gebruikers voorop.

Autobezitters

Het vinden van de juiste schadehersteller is voor autobezitters vaak een vervelende en tijdrovende klus. Prijzen kunnen onduidelijk zijn, garantie is niet altijd inbegrepen en vaak zijn er vervelende verrassingen achteraf. Met Fixico kunnen autobezitters makkelijk en snel de beste schadeherstellers met elkaar vergelijken. Zo kunnen onze gebruikers met een gerust gevoel de beste keuze maken en weten zij vooraf precies wat de schade gaat zijn voor hun portemonnee.

Schadeherstellers

Aangesloten schadeherstelbedrijven kunnen via Fixico makkelijk en snel reageren op aanvragen van autobezitters uit de buurt door offertes te plaatsen. Via Fixico kunnen zij omzet verhogen, online vindbaarheid vergroten, reviews verzamelen en makkelijk werkplaatsbezetting optimaliseren. Fixico werkt alleen samen met erkende schadeherstellers die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en minimaal 4 jaar garantie bieden.

Zakelijke partners

Fixico heeft unieke en innovatieve oplossingen voor onder andere verzekeraars, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven, wagenparken en andere organisaties die dagelijks met autoschade te maken hebben. Onze service is erop gericht om de totale schadelast te reduceren, doorlooptijd te verkorten, klanttevredenheid te vergroten en een stuk efficiënter te werk te kunnen gaan.

2000
Schadeherstellers

9
Tevredenheid

151.358
Smiles delivered

31.1%
Besparing

Hoe zijn we ontstaan?

Fixico is eigenlijk uit pure frustratie geboren. In 2014 probeerde medeoprichter Derk Roodhuyzen de Vries, zijn auto netjes in te parkeren. Een paar seconden later zat hij scheldend achter het stuur… Schade. Uiteraard wilde hij dit snel laten herstellen en zocht dan ook direct online naar zijn mogelijkheden. Het was onmogelijk om snel en duidelijk de opties in kaart te brengen. “Waarom kun je tegenwoordig wereldwijd gemakkelijk van alles en nog wat vergelijken, maar niet wanneer het op autoschade aankomt?” Met die gedachte als uitgangspunt, is Derk samen met zijn compagnon Mark van Laar, Fixico begonnen. Sindsdien werken we elke dag hard om autoschadeherstel zo transparant en eerlijk mogelijk te maken.

over ons
over ons
over ons

Waar heb je ons gezien?

sbs6
techcrunch
nrc.nex
fd
de telegraaf
rtl 4
ace venture
sprout
accenture 2014
accenture 2015
loeyawards
elsevier