Fixico Logo

Autoschade in Amersfoort?
Vergelijk nu schadeherstellers uit de omgeving van Amersfoort

Vergelijken

START HIER!
Gratis & vrijblijvend

Generic icon

650+ schadeherstellers
vergelijken in de buurt

generic icon

Binnen 24 uur
de beste offertes

generic icon

8.9
klanttevredenheid

generic icon

Consumentenbond
goedkoopste uit de test

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schadeherstellers bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van schadeherstellers

Vergelijk 3 offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 11 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Amersfoort

Start met vergelijken en bespaar

maak foto van uw schade
maak foto van uw schade

Dit zeggen onze gebruikers

thumb

8.8 klanttevredenheid
uit 1654 beoordelingen

Marcel

18 October 2017

9/10 Uitstekend

Transparante werkwijze met duidelijke goed gemanierde medewerkers.

H.

18 October 2017

7/10 Goed

Het concept is even simpel als doeltreffend. Je moet wel zeer goed de offertes lezen, wat is inbegrepen en wat niet. 2/3 van de aanbieders keken in mijn geval onvoldoende naar de foto's en hadden een essentieel onderdeel over het hoofd gezien. Het duurt best wel even voor je meerdere offertes binnen hebt. Het is wel fijn dat je kan zien hoe anderen het schadeherstelbedrijf beoordelen.

Jan

17 October 2017

7/10 Goed

Snelle info wordt verstrekt, volop keuze en bij vragen direct helder antwoord en uitleg. Het maken van een afspraak gaat makkelijk en de afspraak wordt binnen no time bevestigd

Autoschade Amersfoort

Autoschade in Amersfoort? Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstelbedrijven bij jou in de buurt. Een stad als Amersfoort is druk bezocht en jaarlijks wordt er een hoop autoschade gemaakt. Mocht je je deuk of kras willen laten repareren in Amersfoort, dan heeft Fixico het meeste erkende autoschadebedrijven in omgeving Amersfoort paraat. Omdat bijna alle schadeherstellers zijn aangesloten bij Fixico, kan Fixico zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van deuken, krassen, ruitschade, en andere vormen van cosmetische autoschade.

Autoschade Amersfoort offertes vergelijken

Fixico is de beste vergelijkingssite voor autoschadeherstel tussen verschillende autoschadebedrijven in Amersfoort . Je hebt het vast wel eens meegemaakt; een ander of jijzelf veroorzaakt een kras, deuk of erger. Want in de omgeving van Amersfoort kan er veel verkeer zijn, en meer verkeer betekent meer ongevallen. Maar maak je geen zorgen, met behulp van Fixico kun je makkelijk foto’s uploaden, offertes ontvangen en vergelijken. De kracht van Fixico zit in het verzamelen van offertes van vele schadeherstellers in de buurt. Hierdoor kun je snel de offertes vergelijken kun je zelf de schadehersteller uitkiezen die de beste offerte heeft. De beste offerte voor jouw schade in Amersfoort heb je zo gevonden met Fixico!

Schadebedrijven in Amersfoort

Als je een autoschadebedrijf of een andere specialist in Amersfoort zoekt dan ondersteunt Fixico hierin. Fixico werkt uitsluitend met erkende schadeherstelbedrijven, omdat je er dan zeker van bent dat jouw schade netjes wordt herstelt. Tevens heb je minimaal 4 jaar garantie op een uitgevoerd herstel. Met Fixico vind je simpel en snel de beste schadehersteller om jouw autoschade in Amersfoort te repareren. Autoschadeherstellers waar je via Fixico bij terecht kan zijn bijvoorbeeld: Schadenet Rijnders Amersfoort, ABS Autoherstel Nefkens of ABS Autoschade service Calveen. Via Fixico ontvang je offertes van alle autoschadeherstelbedrijven in de buurt en kun je gemakkelijk je auto laten uitdeuken of auto krassen laten verwijderen.