Fixico Logo

Autoschade in Groningen?
Vergelijk nu schadeherstellers uit de omgeving van Groningen

Vergelijken

START HIER!
Gratis & vrijblijvend

Generic icon

650+ schadeherstellers
vergelijken in de buurt

generic icon

Binnen 24 uur
de beste offertes

generic icon

8.9
klanttevredenheid

generic icon

Consumentenbond
goedkoopste uit de test

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schadeherstellers bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van schadeherstellers

Vergelijk 3 offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 6 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Groningen

Start met vergelijken en bespaar

maak foto van uw schade
maak foto van uw schade

Dit zeggen onze gebruikers

thumb

8.8 klanttevredenheid
uit 1654 beoordelingen

Marcel

18 October 2017

9/10 Uitstekend

Transparante werkwijze met duidelijke goed gemanierde medewerkers.

H.

18 October 2017

7/10 Goed

Het concept is even simpel als doeltreffend. Je moet wel zeer goed de offertes lezen, wat is inbegrepen en wat niet. 2/3 van de aanbieders keken in mijn geval onvoldoende naar de foto's en hadden een essentieel onderdeel over het hoofd gezien. Het duurt best wel even voor je meerdere offertes binnen hebt. Het is wel fijn dat je kan zien hoe anderen het schadeherstelbedrijf beoordelen.

Jan

17 October 2017

7/10 Goed

Snelle info wordt verstrekt, volop keuze en bij vragen direct helder antwoord en uitleg. Het maken van een afspraak gaat makkelijk en de afspraak wordt binnen no time bevestigd

Autoschade Groningen

Autoschade in Groningen? Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstelbedrijven bij jou in de buurt. In een drukke stad als Groningen is een ongeluk snel gemaakt. Mocht je je autoschade willen herstellen in Groningen, dan heeft Fixico in Groningen de meeste erkende schadeherstelbedrijven aangesloten. Omdat bijna alle autoschadebedrijven zijn aangesloten bij Fixico, is Fixico in staat om zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van deuken, krassen, ruitschade, en andere vormen van cosmetische autoschade.

Autoschade Groningen offertes vergelijken

Fixico is de grootste vergelijkingssite voor auto reparatie tussen verschillende schadeherstellers bij jou in de buurt. Het overkomt iedereen wel eens een keer; een andere onoplettende bestuurder veroorzaakt een kras, deuk of nog erger. Of jij was zelf deze bestuurder. Maar in de binnenstad van Groningen worden de ongelukken toch snel veroorzaakt. Geen nood, met behulp van de Fixico app kun je makkelijk foto’s uploaden, offertes ontvangen en vergelijken. Het verzamelen van autoschade offertes van vele schadeherstellers in de buurt is de kracht van Fixico. Hierdoor kun je snel autoschades vergelijken en kies je zelf de schadehersteller uit die de beste offerte heeft. Een makkelijkere manier om de beste offerte vinden voor jouw autoschade in Groningen is er niet!

Schadebedrijven in Groningen

Als je een schadebedrijf of autospuiterij in Groningen zoekt dan kan Fixico hierin ondersteunen. Wij werken uitsluitend met erkende herstellers, omdat je dan verzekerd bent dat jouw schade op de juiste manier herstelt wordt. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar garantie op een uitgevoerde reparatie. Met Fixico vind je gemakkelijk en snel de beste schadehersteller om jouw autoschade in Groningen te repareren. Als je bijvoorbeeld in Groningen schade hebt, dan kun je bij Schadenet Groningen of ABS Autoherstel Boerhof je auto laten repareren. Bij wie, dat is geheel aan jou. Of in Assen of Roden bij Schadenet Assen of Schadenet Bathoorn Roden. Via Fixico ontvang je offertes van alle schadeherstellers in de buurt en is een auto reparatie in Groningen zo geregeld.