Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autoschade in Groningen?

Vergelijk nu schadeherstellers uit de omgeving van Groningen
Vergelijken

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schadeherstellers bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van schadeherstellers

Vergelijk offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 15 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Groningen

Waarom offertes vergelijken via Fixico

Generic Icon

650+ schadeherstellers
vergelijken in de buurt


Generic Icon

Binnen 24 uur
de beste offertes


Generic Icon

Gratis en vrijblijvend
offertes vergelijken


Generic Icon

Makkelijk en snel
vergelijken

Bespaar nu op autoschade herstel in Groningen

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Autoschade in Groningen? Met Fixico hoef je nooit te prakkezaain!

Groningen is een van de grootste steden van Nederland. Het is niet voor niets dat Groningen naast 'Grunn', 'Grunnen' en 'Grins' simpelweg ook wel ‘Stad’ wordt genoemd. Deze bruisende studentenstad is dan ook veruit de grootste stad in het Noorden van Nederland en trekt, naast toerisme, ook veel bezoekers vanuit de provincie aan. Grunn staat misschien wel bekend als de meest fietsvriendelijke stad van Nederland, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat er ontzettend veel autobezitters in Groningen zijn. Veel autobezitters betekent helaas ook veel autoschade. Zijn er in Groningen wel genoeg mogelijkheden om dit vakkundig te laten herstellen?

Ouderwetse Hanzestad vol moderne innovatie

Groningen staat natuurlijk vol met historische pakhuizen, gebouwen en hofjes die je herinneren aan de lange en roerige geschiedenis die de stad rijk is. Echter, blijft Groningen zichzelf continu ontwikkelen, dit is ook niet zo gek, Groningen heeft als gemeente de grootste bevolkingsgroep van 20- tot 25-jarigen van heel Nederland. De universiteiten werken innovatief samen met het bedrijfsleven en de stad loopt voorop op het gebied van unieke en moderne architectuur. Tel daar het uitgaansleven zonder sluitingstijden en culturele evenementen bij op en je begrijpt waarom Groningers altijd ‘Er gaat niets boven Groningen’ roepen. Diezelfde reputatie zorgt natuurlijk voor veel drukte...ook in het verkeer; of je nu op de Diepenring rondom de binnenstad bent, of met je auto 'hinterdetwinter' door Oost, West, Zuid of in de Oude Wijken rijdt. Een ongeluk zit in Grunn altijd in een klein hoekje.

Verkeer in Groningen

Als grootste stad van het Noorden, zijn er naast vele 'Stadjers' die een auto bezitten ook dagelijks veel mensen die met de auto Groningen bezoeken. Vanuit omliggende gebieden of vanuit de rest van het land vanaf de A7 of A28. Een dagje winkelen, lekker eten, een museum bezoeken of de stadsmarkeringen langs de voornaamste toegangswegen te bezichtigen. Gelukkig maar dat Groningen meer dan 15.000 parkeerplaatsen in en rondom het centrum heeft! Met zoveel auto’s in en rondom Grunn is het natuurlijk dan ook niet meer dan normaal dat autoschade zo vaak voorkomt.

Welke autoschades komen veel voor in Groningen?

Misschien heb je een stoeprand geraakt terwijl je je auto parkeerde in de Zeeheldenbuurt, of heb je je bumper beschadigd in de Noorderhaven. Wellicht heeft je portier een grote deuk door een botsing op de Diamantlaan, een flinke kras door een paaltje in Selwerd of heb dorpelschade opgelopen in De Hoogte. Over het algemeen denken Groningers dat het herstellen van autoschade altijd hoge kosten met zich meebrengt, maar dit is vaak helemaal niet het geval. Schadeherstellers maken gebruik van moderne herstelmethodes en kunnen vaak voordelig deuken herstellen zonder te hoeven spuiten, lichte krasjes wegpoetsen of een laklaag plaatselijk bijspuiten. Door Fixico te gebruiken vind je niet alleen snel de beste hersteller voor jouw specifieke schade, maar bespaar je vaak ook op herstelkosten.

Schadeherstel in Groningen

Schade aan je auto? Hest weer veur'n kander? Zo’n opmerking kan je dag natuurlijk helemaal verpesten, maar met Fixico kom je er snel weer bovenop! Bij kleinere schade vallen de kosten over het algemeen vaak mee en door het herstellen van je schade voorkom je ook nog eens dat die schade erger wordt. Misschien goed om te weten dat Fixico alleen met schadeherstellers werkt waarbij kwaliteit voorop staat. Gelukkig zijn er dan ook genoeg goede schadeherstellers in Groningen waar je terecht kunt voor vakmanschap, maar hoe zit het eigenlijk met de service? Nou, de bij Fixico aangesloten herstellers in Grunn, worden door Groningse Fixico gebruikers gemiddeld met een 9,4 beoordeeld! Of je nou je achterbumper wil laten herstellen, je velgen wil laten poedercoaten, je auto wil laten overspuiten of glasschade wil laten repareren er zijn genoeg goede herstelbedrijven in Groningen. Of je je nu in de Oranjewijk, Oosterpoortbuurt, Corpus den Hoorn, Hoogkerk of ergens anders in de stad bevindt, in Groningen vind je met Fixico makkelijk de juiste schadehersteller voor jouw autoschade. Mocht je buiten de stad willen zoeken dan kun je bijvoorbeeld kijken naar herstelbedrijven in: Stadskanaal, Winschoten, Hoogezand, Leek of Veendam.

Via Fixico is het makkelijk om de allerbeste schadeherstellers in Groningen overzichtelijk te vergelijken en... Het is nog gratis ook! De offertes die je ontvangt zijn afkomstig van schadeherstellers die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en bestaan uit veel meer dan alleen een prijs. Via de offertes van Fixico kun je jouw keuze namelijk ook baseren op afstand, service en beoordelingen van eerdere klanten. Wel zo duidelijk. Bij Fixico hebben wij als doel om jou zo snel mogelijk te voorzien van de juiste informatie. Op die manier, kun jij gemakkelijk al je opties tegen elkaar afwegen en snel de juiste hersteller vinden. Mocht je tussendoor vragen of ergens hulp bij nodig hebben dan staan onze schade-experts voor je klaar!

Hoe werkt Fixico precies?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is duidelijke foto’s van je schade te maken en deze samen met een korte omschrijving via Fixico.nl naar ons toe te sturen. Hierna zul je binnen 24 uur meerdere offertes ontvangen van de beste herstellers bij jou in de buurt. Met Fixico weet je altijd precies wat er gaat gebeuren, waarvoor je betaalt en hoeveel het kost. Nooit onverwachte kosten achteraf of andere onduidelijkheden. Autoschade is namelijk al vervelend genoeg toch? Dat wol'k mòr zèggen!

Waarom Fixico goed bij Groningen past

Groningen is misschien wel een oude stad, maar wordt gedreven door innovatie, lef en durf. Het goed willen doen, ook al is dat dan maar anders! Lijkt onderdeel te zijn van de Groningse mentaliteit. Zo werken wij bij Fixico ook. Wij zagen dat het voor autobezitters vaak enorm lastig was om snel een goed herstelbedrijf te vinden. Wij hebben innovatieve oplossingen toegepast op traditionele problemen en zetten naast gemak en transparantie, altijd kwaliteit voorop. Aangesloten herstellers werken graag met Fixico omdat zij zo nieuwe klanten in hun werkplaats krijgen, een groter online bereik hebben en efficiënter te werk kunnen gaan. Dit is dan ook de reden waardoor ze vaak scherpere offertes kunnen uitbrengen. Wist je dat je met Fixico al snel zo’n 30% op herstelkosten kunt besparen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of garantie?

Vakkundigheid

Met Fixico is het mogelijk om voordelig en vakkundig je autoschade te laten herstellen. Alle schadeherstellers die bij Fixico zijn aangesloten zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat ze moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en allemaal minimaal 4 jaar garantie op herstelwerkzaamheden moeten bieden. Zo hoef jij je als autobezitter dus nooit zorgen te maken! Schadeherstellers vergelijken via Fixico is altijd gratis en vrijblijvend. Onze schade-experts kunnen ondersteunen en meedenken, maar jij bent degene die beslist.

Vind de juiste schadehersteller in Groningen

Wil je jouw autoschade laten repareren in Groningen? Ben je benieuwd wat voor herstelmethode er kan worden toegepast en wat het je gaat kosten? Wil je verzekerd zijn van kwaliteit en minimaal 4 jaar garantie? Meld je autoschade dan via Fixico en ontvang vergelijk binnen een dag meerdere offertes van de beste Groningse herstellers. Bij Fixico hebben we een vaste prijsgarantie en betaal je dus nooit meer dan wat je vooraf hebt afgesproken. Fixico… Wat let die?