Fixico Logo

Autoschade in Amsterdam?
Vergelijk nu schadeherstellers uit de omgeving van Amsterdam

Vergelijken

START HIER!
Gratis & vrijblijvend

Generic icon

650+ schadeherstellers
vergelijken in de buurt

generic icon

Binnen 24 uur
de beste offertes

generic icon

8.9
klanttevredenheid

generic icon

Consumentenbond
goedkoopste uit de test

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schadeherstellers bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van schadeherstellers

Vergelijk 3 offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 23 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Amsterdam

Start met vergelijken en bespaar

maak foto van uw schade
maak foto van uw schade

Dit zeggen onze gebruikers

thumb

8.8 klanttevredenheid
uit 1654 beoordelingen

Marcel

18 October 2017

9/10 Uitstekend

Transparante werkwijze met duidelijke goed gemanierde medewerkers.

H.

18 October 2017

7/10 Goed

Het concept is even simpel als doeltreffend. Je moet wel zeer goed de offertes lezen, wat is inbegrepen en wat niet. 2/3 van de aanbieders keken in mijn geval onvoldoende naar de foto's en hadden een essentieel onderdeel over het hoofd gezien. Het duurt best wel even voor je meerdere offertes binnen hebt. Het is wel fijn dat je kan zien hoe anderen het schadeherstelbedrijf beoordelen.

Jan

17 October 2017

7/10 Goed

Snelle info wordt verstrekt, volop keuze en bij vragen direct helder antwoord en uitleg. Het maken van een afspraak gaat makkelijk en de afspraak wordt binnen no time bevestigd

Autoschade Amsterdam

De hoofdstad van ons land, Amsterdam, met haar bejubelde grachten en met maar liefst 780.000 inwoners de grootste stad van Nederland. Op dagelijkse basis rijden er auto’s, vrachtwagens, bussen en taxi’s door de stad, allen op weg naar een andere bestemming, welke af en toe niet geheel ongehavend bereikt wordt. Met z’n velen auto’s en smalle straatjes is autoschade zo gemaakt. Veel schades in Amsterdam ontstaan door het raken van een Amsterdammertje of een stoeprand. Deukjes, krasjes en andere vervelende autoschades kunnen gelukkig gemakkelijk hersteld worden. Er zijn gelukkig genoeg schadeherstellers in Amsterdam die een scherpe offerte kunnen opmaken om jouw bumper, autodeur of motorkap zo kunnen herstellen dat je auto er weer als nieuw uitziet.

Schadeherstel in Amsterdam

Bij Fixico zijn landelijk meer dan 400 schadeherstellers aangesloten. In Amsterdam komt nog weleens een ongelukje voor. De stad is overladen met toeristen en studenten, die zich met hun fietsen overal tussenwringen. De grachten in het Centrum van Amsterdam zijn smal, maar toch lijkt dat de plek waar de grootste auto’s te vinden zijn. Om maar te zwijgen over het grote aantal stoplichten en het eenrichtingsverkeer. Nee, de stad maakt het niet bepaald gemakkelijk voor de autobezitter. Gelukkig zijn in Amsterdam de populairste en best beoordeelde schadeherstellers van Fixico te vinden. Deze herstellers beschikken over de nieuwste hersteltechnieken en de daar bijhorende apparatuur, zodat ze minder tijd en materialen hoeven te gebruiken voor het herstel. Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Het leven in Amsterdam is immers al duur genoeg.

Amsterdam Zuidoost

Woon je in de Bijlmer dan is er volop keus aan schadeherstellers. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij ASN autoschade, Duyndam Autoschade of Stokvis Autoschade. In deze Amsterdamse wijk is een grote concentratie aan Fixico herstellers te vinden. Door de grote concurrentie bieden deze herstelbedrijven een uitstekende service en scherpe prijzen. Of je nou je auto wilt laten spuiten of polijsten, je bent verzekerd van de beste kwaliteit.

Amsterdam West

In Amsterdam west vind je verschillende bij Fixico aangesloten schadeherstellers. Onder andere Sternschade Amsterdam West of Excellent Autoschadeherstel zijn enkele voorbeelden van goed beoordeelde herstelbedrijven in Amsterdam West. Opzoek naar een hersteller voor bumper reparatie of uitdeuken zonder spuiten? In Amsterdam West is er altijd wel een schadeherstelbedrijf in de buurt.

Amsterdam Noord

In deze opkomende wijk wordt druk gewerkt aan stadsvernieuwing. Grote woontorens en hippe tentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Autoschade herstel is wat minder sexy, maar niet minder belangrijk. Sternschade Amsterdam Noord is een welbekende en goed beoordeelde autoschade schadehersteller in dit stadsdeel.

Auto reparatie Amsterdam

Naast autoschade moet je auto van tijd tot tijd gerepareerd of onderhouden worden. Natuurlijk zal je auto minder vaak gerepareerd moeten worden als je deze altijd goed hebt onderhouden. Gelukkig zijn auto’s de afgelopen jaren wel een stuk betrouwbaarder geworden. Zodat je minder vaak naar de garage in Amsterdam hoeft. Waar je vroeger al snel elke 5000 km de olie diende te verversen kun je tegenwoordig wel 25.000 á 30.000 km tussen de onderhoudsbeurten laten. Veel onderhoudsbeurten en reparaties zijn te voorspellen. Dus kun je vooraf alvast wat geld opzijleggen. Heb je toch onverwachts te maken met pech in Amsterdam? Er is altijd wel een garage in de buurt die je auto kunt repareren.

Autoschade herstelmethodes in Amsterdam

Fixico werkt met erkende schadeherstellers en maken gebruik van de nieuwste schade herstelmethodes. Onder andere de volgende autoschade herstelwerkzaamheden worden in Amsterdam aangeboden: Spotrepair, auto spuiten, bumper spuiten, autodeur spuiten, motorkap spuiten, velgen spuiten, uitdeuken, auto polijsten, smart repair

Offertes aanvragen voor autoschade herstel bij Fixico in Amsterdam

De in Amsterdam bij Fixico aangesloten schadeherstellers zijn voor jou gemakkelijk te vergelijken. Baseer jouw keuze op juist die dingen die jij zelf belangrijk vindt zoals bijvoorbeeld prijs van autoschade, duur van het herstel, locatie van de schadehersteller, beoordelingen en extra services. Het gebruik van Fixico is geheel gratis en vrijblijvend. Het is onze missie om autoschade herstel zo eerlijk en transparant mogelijk te maken. Daarnaast zijn de biedingen die je ontvangt door ons “vastgezet”. Schadeherstellers in Amsterdam zijn met ons overeengekomen dat ze de prijzen niet aanpassen, er zijn dus geen bijkomende kosten als je de auto gaat ophalen! Het betalen? Dat doe je pas als je de auto weer ophaalt en je zeker weet dat het herstel goed is uitgevoerd. Via Fixico ontvang je offertes voor autoschade van allerlei verschillende schadeherstellers bij jou in de buurt, in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland! Bijvoorbeeld in Utrecht, Den Haag, Rotterdam of Eindhoven.