Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autoschade herstel Weesp

8.0 Goed

8.0
Goed

Uit 1 beoordeling(en)

Omschrijving

Luuk Vree is de eigenaar van Autoschadeherstel Weesp. Het schadevak is hem bij wijze van spreken met de paplepel ingegoten want zijn vader had een schadebedrijf in Nederhorst den Berg. Luuk leerde niet alleen de fijne kneepjes van het schadevak van zijn vader, achtereenvolgens deed hij meer dan 15 jaar ervaring op bij de Sterngroep, Autofinisch (nu Schadenet Stuivenberg) en autobedrijf de Zeeuw. Bij Gildevaart te Nieuwegein behaalde hij zijn diploma’s 1e en 2e autoschademonteur.

Begin 2015 begon Luuk als zelfstandig ondernemer in een schuur achter het huis van zijn ouders. Eind 2017 betrok hij het pand op de Gouwzeestraat 7. Inmiddels heeft Luuk een klein team vakkundige medewerkers om zich heen verzameld en helpt ook zijn vader zo nu en dan nog mee.

Autoschadeherstel Weesp hecht veel waarde aan serviceverlening en de persoonlijke benadering. Bij ons geen modules op de website waarmee u een globale prijsopgave van uw schade kunt opvragen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u een passende offerte te kunnen doen, beoordelen we uw schade in onze werkplaats bij de inspectie van uw auto.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Autoschade herstel Weesp

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

8.0
Goed

Uit 1 beoordeling(en)

Location

gouwzeestraat 7
1382 KD, Weesp


Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie