Autoschade in Utrecht?

Vergelijk nu schadeherstellers uit de omgeving van Utrecht
Vergelijken

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schadeherstellers bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van schadeherstellers

Vergelijk 3 offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 29 schadeherstellers aangesloten in de omgeving Utrecht

Waarom offertes vergelijken via Fixico

Generic Icon

650+ schadeherstellers
vergelijken in de buurt


Generic Icon

Binnen 24 uur
de beste offertes


Generic Icon

Gratis en vrijblijvend
offertes vergelijken


Generic Icon

Makkelijk en snel
vergelijken

Bespaar nu op autoschade herstel in Utrecht

Mach ein Foto vom Schaden

Dit zeggen onze gebruikers

thumb

8.7 klanttevredenheid
uit 2181 beoordelingen

Autoschade in Utrecht

Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van schadeherstelbedrijven in de regio Utrecht. Utrecht is een populaire stad in Nederland. De smalle straatjes en grachten geven het centrum van de stad enorm veel sfeer. Maar Utrecht is ook een stad waar regelmatig werkzaamheden plaatsvinden. Automobilisten ervaren in het centrum dan ook veel drukte. Regelmatig zorgt de drukte voor verkeersopstoppingen of schade. Even niet opletten kan al deukschade of blikschade veroorzaken. Ook spiegelschade komt regelmatig voor. De kosten voor schadeherstel kunnen behoorlijk oplopen. Met Fixico bespaar je echter in je portemonnee. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel een schadeherstelbedrijf in Utrecht vindt. Bij Fixico ontvang je namelijk meerdere offertes van schadeherstellers in Utrecht, welke je zelf kunt vergelijken. Na het uploaden van een drietal foto’s ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes. Klanten geven Fixico een gemiddelde beoordeling van 9.1. Daarnaast heeft de Consumentenbond Fixico als goedkoopste getest.

Schadeherstelbedrijven in Utrecht

Dagelijks rijden er duizenden automobilisten in- en rondom Utrecht. Lange files en ongelukken komen er dan ook dagelijks voor. Voor autoschade herstel in Utrecht kun je terecht bij diverse bedrijven. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende reparaties. Elk schadeherstelbedrijf heeft weer zijn eigen specialisatie. Een relatief nieuwe vorm van reparatie is bijvoorbeeld spotrepair. Hierbij wordt kleine lakschade hersteld door plaatselijk bij te spuiten. Ook bumper spuiten behoort bij diverse herstelbedrijven tot de mogelijkheden. In het geval van spoed is een ‘quick repair’ ook een optie. Een schadeherstelbedrijf in Utrecht is bijvoorbeeld Posthouwer Autoschade herstel. Ook kun je voor diverse reparaties terecht bij De Vos Autoschade en Autoschadebedrijf De Vechtstreek. Voor een compleet en helder overzicht van alle schadeherstelbedrijven in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Fxico een online platform waar je binnen 24 uur offertes van schadeherstelbedrijven in je nabije omgeving met elkaar kunt vergelijken. Via de website of app upload je drie foto’s van je autoschade. Het melden van je autoschade duurt slechts een paar minuten. Vervolgens kunnen herstelbedrijven uit de omgeving Utrecht gaan bieden op jouw opdracht. Omdat je meerdere offertes ontvangt kun je deze zelf vergelijken op basis van prijs, kwaliteit of service-niveau. De prijzen worden bepaald door marktwerking, zo weet je dat je nooit teveel zult betalen. Daarnaast bepalen 650+ bij Fixico aangesloten schadeherstellers hun prijzen op basis van de werkplaatsbezetting. Hebben ze het op het moment minder druk in de werkplaats? Dan stellen ze scherpere offertes op. Fixico probeert de schadeherstel markt hiermee een stuk transparanter en eerlijker te maken voor de consument.

Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen met je auto. Autoschade is daarom ontzettend vervelend. Helaas is het niet altijd te voorkomen. Wij zorgen er gelukkig voor dat de schade zo goed en goedkoop mogelijk wordt opgelost bij een passend schadeherstelbedrijf in Utrecht. Zodoende zijn de bedrijven die aan jou worden gekoppeld altijd erkende schadherstellers. Hierdoor ben je verzekerd van deskundig advies van goed opgeleid personeel. Daarnaast heb je altijd minimaal 4 jaar garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Na het uploaden van drie foto’s van je autoschade ontvang je binnen 24 uur offertes van verschillende schadeherstelbedrijven in Utrecht. Je ontvangt zowel de prijs als de werkomschrijving van de schade. Dankzij de Fixico prijsgarantie zijn de kosten voor de reparatie zijn nooit hoger dan op de offerte. Op die manier kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan. Normaliter kunnen de prijzen van schadeherstelbedrijven nogal verschillen. Schade kan namelijk erg uiteenlopen. Elke schade is anders en heeft ook een andere prijs. Om die reden loont het altijd om offertes van verschillende schadeherstellers met elkaar te vergelijken. Daardoor weet je de prijs van het autoschade herstel al voordat je langs het herstelbedrijf in Utrecht gaat. Het vergelijken van offertes van herstellers in Utrecht is zo gedaan, gratis en geheel vrijblijvend. Vraag hier direct offertes aan in de omgeving Utrecht.