Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

ABS Westland Autoschade B.V.

9.0 Uitstekend

9.0
Uitstekend

Uit 6 beoordeling(en)

Omschrijving

Autoschade Van der Schans en Autoschade Huisman hebben vanaf april 2017 hun krachten gebundeld in één nieuwe onderneming: ABS Westland Autoschade in De Lier.

De hedendaagse techniek van auto’s vraagt om een ander soort schadeherstel. Beperkte het werk van een schadebedrijf zich in het verleden hoofdzakelijk tot plaatwerk en spuitwerk, vandaag de dag kan een schadebedrijf niet zonder een grote kennis van een auto- elektronica. Nieuwe ontwikkelingen zijn er op alle fronten. Zo is er de trend naar professioneel herstel van kleinere schades in kort tijdsbestek: het zogenoemde Dagherstel. En ook dat vergt investeringen in mensen en materieel. En dat kan nu eenmaal makkelijker als een schadebedrijf een minimum schaalgrootte heeft. Om deze redenen zijn wij tot besluit gekomen om beide bedrijven te bundelen in deze nieuwe onderneming.

Westland Autoschade is dan ook een gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf dat zich richt op hoogstaande kwaliteit en vlotte service. Tevens wordt er gewerkt met geavanceerde apparatuur en technieken zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Het professionele team van schadeherstellers doet er alles aan om het schadeherstelproces voor u zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit betekent een persoonlijke service, altijd vervangend vervoer en eerlijk samenwerken. Ook is het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel. Zo kunnen zij u optimaal adviseren en een passende oplossing bieden.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van ABS Westland Autoschade B.V.

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.0
Uitstekend

Uit 6 beoordeling(en)

Location

De Hondert Margen 9
2678AC, De Lier


Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie