Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

A.A.S. Autoschadebedrijf Hogendoorn

9.4 Perfect

9.4
Perfect

Uit 1 beoordeling(en)

Omschrijving

Bij Hogendoorn Autoschade staat de kwaliteit, service en dienstverlening van de klant voorop.

De papieren rompslomp, al het geregel en het "missen" van de auto, over deze problemen hoeft u zich bij ons geen zorgen meer te maken, wij regelen alles voor u met uw verzekeringsmaatschappij ,wij helpen u indien gewenst met het invullen van het schade formulier, wij zorgen indien gewenst voor een gratis vervangende auto die u tijdens de reparatie mag gebruiken geheel gratis (alleen de brandstof kosten zijn voor rekening cliënt u krijgt het voertuig afgetankt mee en moet ook weer afgetankt ingeleverd worden) en geen of een verminderd eigen risico bedrag, omdat wij geselecteerd reparateur zijn voor uw verzekeraar.
Tevens kunt u gebruik maken van onze gratis haal en breng service, wij komen dan indien gewenst de vervangende auto bij u thuis brengen en nemen dan uw auto weer mee voor de reparatie en na de reparatie nemen wij eerst contact met u op wanneer wij dan weer uw auto mogen komen wisselen wanner het u uitkomt voor de aflevering of van onze serious assist dienst verlening.

Wij zijn aangewezen schadeherstelbedrijf voor alle verzekeringsmaatschappijen. De financiële afwikkeling regelen wij ook rechtstreeks voor u. Natuurlijk kunnen wij ook uw auto herstellen als de schade voor uw eigen rekening is. Vraag hiervoor naar de speciale voorwaarden, eventueel is hiervoor een financiering mogelijk.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van A.A.S. Autoschadebedrijf Hogendoorn

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.4
Perfect

Uit 1 beoordeling(en)

Location

Industrieweg 46
1613KV, Grootebroek


Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
07:30 - 12:00
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie