Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autoschade Roks Hoeven

9.2 Perfect

9.2
Perfect

Uit 13 beoordeling(en)

Omschrijving

Roks Autoschade
Autoschade Roks Hoeven is opgericht in 1962. Marc van Geel en Ben Mouws hebben het bedrijf in 1997 overgenomen van Wim Roks waarna het pand in 2000 geheel is verbouwd en uitgebreid om aan de laatste eisen van de techniek en millieu te voldoen.

In ons bedrijf zijn 9 medewerkers actief op het gebied van schadeherstel. Autoschade Roks is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.

Autoschade Roks Hoeven is Focwa-Eurogarantbedrijf. Zo geeft Autoschade Roks Hoeven 4 jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie onderdelen en de schade wordt voor u afgewikkeld met de verzekeringsmaatschappij.
Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs is opgesteld in samenwerking met de ANWB en voldoet aan de normen van de internationale organisatie AIRC, Association Internationale des Réperateurs en Carrosserie. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u op de onderstaande link drukken. FOCWA Garantiebepalingen.

De werkplaats is voorzien van diverse bruggen, een richtbank, diverse continue beluchte voorbewerkingszone's, centrale stofafzuiging en de meest moderne herstelapparatuur. Verder zorgen onder andere twee spuitcabines en de goed opgeleide medewerkers er voor dat de schade vakkundig hersteld kan worden. Een inpandige wasplaats zorgt ervoor dat de auto netjes gewassen bij de klant terugkeert.

Vanzelfsprekend is er voor de klant altijd passend en representatief vervangend vervoer aanwezig. De dienstverlening van Autoschade Roks Hoeven is breed. Van Autoschadeherstel tot bijvoorbeeld het beletteren van een bedrijfswagen.

Autoschade Roks vindt flexibiliteit erg belangrijk en denkt altijd met de klant mee om tot de beste oplossing te komen. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, garagebedrijven, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners etc.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Autoschade Roks Hoeven

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.2
Perfect

Uit 13 beoordeling(en)

Location

Hermansstraat 17
4741TR, Hoeven


Openingstijden

Maandag
08:00 - 19:00
Dinsdag
08:00 - 19:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 19:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie