Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

A.A.S. Kleverlaan Autoschadeherstel B.V.

8.5 Uitstekend

8.5
Uitstekend

Uit 12 beoordeling(en)

Omschrijving

Schade- & Ruitschadeherstel
Heeft u onverhoopt schade aan uw auto, bedrijfsauto of vrachtwagen dan bent u bij Kleverlaan BV Schadeherstel aan het goede adres. Voor ons is het herstellen van autoschade dagelijks werk.

Tegelijkertijd begrijpen we hoe iemand zich kan voelen als hij schade heeft gereden. Daarom willen wij u zo goed mogelijk ontvangen. Met een prettige receptie, een kopje koffie en een geroutineerde service. Ons streven: een opgelucht gevoel als u de auto bij ons achterlaat. En een glimlach als u deze weer gerepareerd en gewassen ophaalt. De schade-afdeling bestaat uit een volledig uitgeruste werkplaats met drie moderne spuitcabines,waardoor ook spoedklussen binnen korte tijd kunnen worden uitgevoerd.

Kleverlaan Autoschade BV is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Bij FOCWA zijn circa 1300 autoschadeherstelbedrijven aangesloten, waarvan ruim 985 bedrijven zich hebben geconformeerd aan extra eisen: de FOCWA Eurogarantbedrijven. Wij verzorgen alle autoschadeherstel en ruitreparaties volgens de voorwaarden van alle verzekeringsmaatschappijen en de hoge eisen die FOCWA aan ons stelt.

Ons bedrijf is tevens aangesloten bij de Europese Repanet organisatie en is hierdoor in staat om alle merken auto's te herstellen. Met moderne diagnoseapparatuur zijn we in staat adequate diagnoses te stellen, maatafwijkingen te constateren en met behulp van specifieke richtapparatuur te herstellen.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van A.A.S. Kleverlaan Autoschadeherstel B.V.

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

8.5
Uitstekend

Uit 12 beoordeling(en)

Location

Rijksweg 154 a
1906 BL, Limmen


Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie