Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.

9.3 Perfect

9.3
Perfect

Uit 13 beoordeling(en)

Omschrijving

Welkom bij AAS Autoschade Nistelrode!

Wij zijn een universeel schadeherstelbedrijf welke alle merken repareerd. Een familiebedrijf wat reeds 45 jaar in de regio actief is. Onze drijfveer is om uw wensen en vragen te vertalen naar een passende oplossing voor uw autoschade.
'Wat is de hoogte van het schadebedrag?', 'Hoe regel ik het met mijn verzekeraar?', 'Kan mijn auto nog gerepareerd worden en wanneer heb ik hem weer terug?', Dit zijn hele reële vragen die dagelijks aan onze receptiemedewerksters gesteld worden. En terecht, er moet immers het een en ander geregeld worden. We vullen samen met u het schadeformulier in voor zover dat nog niet gebeurd is en we melden de schade bij de verzekeraar of leasemaatschappij. Samen met u gaan we de schade bekijken om vervolgens het schadeherstelproces in gang te kunnen zetten. Het schadebedrag wordt vastgesteld met behulp van ons schadecalculatiesysteem.

Vervolgens informeren wij u over een datum en geven wij u een tijdsindicatie wanneer uw auto weer klaar staat. Daar houden we ons ook aan. Echter, niet elke schade is te overzien en soms zijn we afhankelijk van de leverancier van onderdelen. Toch is alles erop gericht uw auto bij ons zo kort mogelijk op de werkvloer te hebben. Als de benodigde onderdelen aanwezig zijn garandeert onze planning vanaf dat moment dat uw auto geen dag of uur te lang op de werkvloer is. We zorgen ervoor dat u met vervangend vervoer/fiets weer op weg kunt, of brengen u naar huis indien u dat wenst. Voor meer informatie kijk ook eens op onze website; www.autoschadenistelrode.nl

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.3
Perfect

Uit 13 beoordeling(en)

Location

De Oude Ros 20
5388PM, Nistelrode


Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Appointments only

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie