Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Eekhout Autoschade

Omschrijving

DELFT/PIJNACKER - Eekhout Autoschade is een allround autoschadebedrijf. Hier worden alle voorkomende schades van alle merken gerepareerd. In het bedrijf wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en op alle reparaties geldt een garantie van vier jaar.

Bij Eekhout Autoschade kunt u sinds kort ook uw koplampen laten herstellen. Met het nieuwe koplampenherstelsysteem hoeft het herstellen helemaal geen dure grap te zijn. Binnen een dag zijn uw koplampen weer als nieuw. Krassen kunnen makkelijk worden verwijderd en ook verouderde en verweerde koplampen worden weer helemaal opgefrist. Door middel van een speciale gelcoating worden alle oneffenheden gedicht. Het glas is na de behandeling met deze gelcoating weer prachtig helder, zonder een enkel spoor van beschadiging of veroudering. “Het is allemaal zo gebeurd, klaar terwijl je wacht”, zegt Jeroen Eekhout. “Terwijl de monteurs met de auto bezig zijn, kun je genieten van een kopje koffie. De vervanging van een koplamp is meestal erg duur. Met deze speciale lak kunnen schades snel worden hersteld en dat is een stuk goedkoper.”
Het herstellen of opfrissen van uw koplampen kost slechts 125 euro inclusief BTW.
Eekhout Autoschade is bekend van de vestiging op bedrijventerrein De Boezem in Pijnacker. In oktober 2011 heeft het bedrijf ook een vestiging geopend aan de Rotterdamseweg in Delft.. “Hier hebben we een enorme ruimte, waardoor we de dingen sneller voor de klant klaar kunnen krijgen”, aldus Eekhout.
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Van een kleine parkeerdeuk tot een aanrijding met grotere schade. Eekhout Autoschade is in staat de schades weer snel, vakkundig en tegen lage kosten te repareren. Het bedrijf werkt met een flexibel en deskundig opgeleid team volgens de FOCWA Eurogarant-norm. “Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij tegen lage kosten werken”, zegt Eekhout. “Extra schakels zoals bijvoorbeeld de autodealer zijn niet aanwezig.”
Er is geen eigen risico (maximaal 136 euro) en tijdens de reparatieperiode heeft de klant gratis vervangend vervoer. In beide vestigingen zijn er leenauto’s, leenfietsen en zelfs elektrische Solexen. Naast de activiteiten op het gebied van autoschade, houdt het bedrijf zich ook bezig met het onderhoud en de reparatie van airco’s en worden spuitwerkzaamheden verricht voor industriële doeleinden en voor consumenten.

Eekhout autoschade Belachelijk veelzijdijdig!!

Weteringweg 16, Pijnacker
Rotterdamseweg 370, Delft
(015) 3693519
www.eekhout-autoschade.nl
info@eekhout-autoschade.nl

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Eekhout Autoschade

Vraag direct een prijsindicatie op

Location

weteringweg 16
2641KM, Pijnacker


Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
Appointments only
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie