Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Van Mossel Car Solutions BV

Omschrijving

Van Mossel Car Solutions is een onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep.

Het is nog niet zo gemakkelijk om in een paar woorden uit te drukken wat Van Mossel Car Solutions voor een auto, bedrijfswagen of wagenpark kan betekenen.
Het is onze missie om niet alleen mobiliteit te garanderen, maar ook om het werk als ondernemer gemakkelijker te maken. Tenslotte moet een bedrijfswagen rendement opleveren en bijdragen aan bedrijfsresultaat. Daarom is het belangrijk, dat een voertuig van de juiste uitrusting is voorzien, op maat gemaakt en afgestemd op de vervoers- en gebruiksbehoefte.
Wie denkt dat Car Solutions alleen verstand heeft van bedrijfswagens tot 3.500 kg vergist zich. In onze productie worden elke dag opbouwen vervaardigd voor zware voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan afzetbakken en opbouwen voor opleggers. Ook onze spuitcabine, groot genoeg om een complete vrachtwagencombinatie in één keer onder handen te nemen, is vrijwel geen dag onbezet. Alle producten voor lichte en zware bedrijfswagens worden geleverd en gemonteerd onder één dak. Binnen onze full-service voorzien van full-colour signwerk of belettering in uw huisstijl. Uitgevoerd door mensen met passie voor het vak en kennis van zaken.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Van Mossel Car Solutions BV

Vraag direct een prijsindicatie op

Location

Hectorstraat 7
5047RE, Tilburg


Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie