Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autobedrijf van der Avoort / Scratch Repair

9.3 Perfect

9.3
Perfect

Uit 26 beoordeling(en)

Omschrijving

Autobedrijf vd Avoort B.V. is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in alle kleinere gebruikte auto's en bedrijfswagens. Hiernaast doen wij onderhoud en APK keuringen voor alle merken auto's.

Uitstekende service en kwaliteit
Er staan altijd ongeveer 40 auto's op voorraad van diverse merken. Niet alle auto's staan op onze website. Uw aangeschafte auto wordt desgewenst afgeleverd met nieuw apk en afleveringsbeurt. Tevens heeft u keuze uit diverse garantie mogelijkheden. Inruil van uw oude auto is mogelijk.

Alle soorten disciplines onder 1 dak
Autobedrijf vd Avoort B.V. bestaat meer dan 45 jaar. Dit lange bestaan van autobedrijf van der Avoort is o.a. te danken aan de uitstekende service en kwaliteit die ook nu en in de toekomst altijd voorop zal staan: ”Klant is koning!!”

Scratch repair is een nieuwe en uitstekende schade herstel technologie, wat in de volksmond ook wel Spotrepair word genoemd. Deze methode wordt door professionele vaklui toegepast. Dus geen dubieus 'doe-het-zelf'middeltje maar een technologie, dat gebruik maakt van door en door geteste materialen, waardoor uw auto er weer als nieuw uit zal zien.

De toepassing is snel en vergt weinig materiaal. Alleen de beschadigde oppervlakte van uw auto wordt behandeld en wordt zo klein mogelijk gehouden. Bij een conversioneel schadebedrijf zou in dit geval de gehele bumper gede- en monteerd en geheel gespoten moeten worden. Scratch Repair is voordeliger dan u denkt!Voordelige Pluspunten volgens de Scratch repair methode:

beter voor het milieu
beter voor de portemonnee
snelle reparatie
na de reparatie ziet u geen verschil met de orginele lak
Om deze kwaliteit te onderstrepen, biedt scratch repair 2 jaar garantie op de reparatie en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heeft u een beschadigde bumper door bijvoorbeeld een parkeerfout? een kras of deuk? Een kleine of misschien wel een grote schade? Neem contact met ons op of kom met uw auto even langs, om de schade aan uw auto direct vast te laten stellen en een afspraak te maken voor reparatie.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Autobedrijf van der Avoort / Scratch Repair

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.3
Perfect

Uit 26 beoordeling(en)

Location

Kreitenmolenstraat 165 a
5071BD, Udenhout


Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie