Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Sraar Roebbers Autoservice

Omschrijving

Sraar Roebbers Autoservice in Venlo is gespecialiseerd in service voor uw auto in de breedste zin van het woord. Wij zijn een FOCWA erkend schadeherstel bedrijf met alle middelen voor professioneel herstel in eigen huis. Waaronder eigen spuitcabines en een eigen lak mengafdeling. Naast schadeherstel en schadetaxaties verzorgen wij ook volledige restauratie- of stylingopdrachten.

Recent hebben wij ons werkgebied ook uitgebreid naar regulier onderhoud, reparaties en APK keuringen van alle merken auto's. Uiteraard behoren banden en wielenservice en onderhoud van airconditioning bij de door ons geleverde diensten. Met andere woorden: Sraar Roebbers Autoservice is alles voor uw auto onder één dak.

Sraar Roebbers Autoservice is het adres voor reparatie van al uw auto- en motorschades, restauraties, tuning en onderhoud. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact en uw individuele wensen voorop te stellen. Wij zijn Focwa gecertificeerd, dit betekend dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de branche. U bent verzekerd van kwaliteit, goed opgeleid personeel, optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en uitstekende service.

Naast de werkzaamheden omtrent schades en onderhoud vervullen wij ook graag uw dromen op het gebied van all-round spuit en lakwerk. Hierbij kunt u denken het spuiten van uw keuken, meubels, deuren, radiatoren, scooters. Zelfs uw scootmobiel aan uw persoonlijke wensen aanpassen is voor ons een uitdaging. Ons is niets te gek om uw droom in vervulling te laten gaan.

Start met vergelijken en bespaar

Mach ein Foto vom Schaden
maak foto van uw schade

Diensten van Sraar Roebbers Autoservice

Vraag direct een prijsindicatie op

Location

van Coehoornstraat 4
5916PH, Venlo


Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Start met gratis en
vrijblijvend vergelijken

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvend prijsindicatie