Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Schade en verzekering

Hulp bij autoschade verhalen

Fixico, 17 Augustus 2017

Heb je schade opgelopen en wil je dit verhalen bij de tegenpartij? Sinds 2012 helpt onze partner 112schade.nl particuliere klanten met haar unieke dienstverlening: de kosteloze verhaalservice. In deze korte tijd hebben we voor meer dan 6000 klanten duizenden schades verhaald. Net als Fixico, is onze dienstverlening geheel kosteloos!

Hoe werkt onze dienstverlening?

Wij helpen particulieren en bedrijven op een vakkundige en snelle wijze bij de afwikkeling van niet gedekte, maar wel verhaalbare schade. Heeft je voertuig bijvoorbeeld schade opgelopen, maar dekt je eigen verzekering deze kosten niet, dan kan deze schade door 112schade.nl worden verhaald op de tegenpartij.

De afwikkeling van schade vindt plaats in samenwerking met verschillende partners die allen gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Wij maken onder andere gebruik van de expertise van specialisten op het gebied van materiële schade en letselschade. Schakel je 112schade.nl in om je schade te verhalen, dan doen wij dit gemiddeld binnen 55 dagen.

Schade verhalen

112schade.nl kan helpen bij het verhalen van vier typen schade:

  1. Letselschade: Loop je geestelijke of lichamelijke schade op door toedoen van een ander, dan heet dit letselschade. Je kunt letselschade oplopen door een verkeersongeval, een arbeidsongeval, ongezonde werkomstandigheden of bijvoorbeeld een gebrekkig product. In de meeste gevallen kunnen wij dergelijke letselschades voor je verhalen.
  2. Loonkosten: Raak je arbeidsongeschikt door het toedoen van een ander na bijvoorbeeld een verkeers- of arbeidsongeval of een medische fout, dan bestaat er de kans dat een werkgever het netto doorbetaalde loon terugvordert. Ben je zelfstandig ondernemer en mis je een deel inkomen vanwege arbeidsongeschiktheid? 112schade.nl verhaalt ook deze kosten graag op de aansprakelijke partij.
  3. Materiële schade aan je voertuig, die niet gedekt wordt door je eigen verzekering, kunnen wij kosteloos verhalen op de aansprakelijke tegenpartij of via het Waarborgfonds.
  4. Zorgkosten: Maakt iemand zorgkosten, door toedoen van een ander, die niet of gedeeltelijk gedekt zijn door de zorgverzekering, dan zijn deze te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Denk hierbij aan het eigen risico of niet gedekte fysiotherapeutische behandelingen.

Unieke service

Het unieke aan de service van 112schade.nl is dat bovenstaande schade geheel kosteloos verhaald kan worden op de tegenpartij. Dat betekent dat de werkzaamheden van 112schade.nl door de tegenpartij moeten worden betaald. Het inschakelen van 112schade.nl kost Fixico-gebruikers dus helemaal niets. Wij werken niet op een no cure no pay basis; je ontvangt de volledige verhaalde schade.

Volg je schadedossier online

Via onze website blijf je altijd op de hoogte van de voortgang van het schadedossier. Deze is op elk gewenst moment van de dag online te bekijken via onze website.

Op zoek naar een goedkope autoschadehersteller

Autoschade wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Toch kan schade laten herstellen aan je auto een duur grapje worden. Gelukkig bespaar je via Fixico al snel 30% op je herstelreparatie.

Via Fixico kun je online offertes aanvragen van verschillende erkende herstellers bij jou in de buurt. Vergelijk de offertes en kies de schadehersteller die de beste oplossing biedt voor de schade aan je voertuig.

Geen allrisk, wel schade?

Indien de schade aan je voertuig is veroorzaakt door derden, kan 112schade.nl deze schade kosteloos verhalen op de aansprakelijke partij. Ideaal voor de Fixico-gebruiker die bijvoorbeeld niet beschikt over een allrisk-dekking, maar wel graag de schade aan zijn of haar voertuig vergoed wil hebben.

Zo bespaar je niet alleen op de kosten van een goedkoper schadehersteller via Fixico, maar worden in veel gevallen de kosten om de schade te repareren ook nog eens uitbetaalt. Een echte win-winsituatie.

Gemak dient de mens

Zoek je een schadehersteller via Fixico én laat je je niet gedekte schade verhalen op de tegenpartij via 112schade.nl, dan sla je twee vliegen in een klap. Fixico en 112schade.nl nemen je veel tijd en energie uit handen door voor jou aan het werk te gaan. Fixico zet alle autoschadeherstellers op een rijtje met de beste prijzen, kwaliteit en service, en 112schade.nl zorgt voor het verhalen van de geleden schade.

Maak kosteloos gebruik van onze service

Het gebruik van Fixico en 112schade.nl is geheel kosteloos! Maak gebruik van de app, website en aangeboden dienstverlening. Je betaalt geen extra kosten voor het laten herstellen van je autoschade via Fixico, noch betaal je de kosten van de afwikkeling van de autoschade via 112schade.nl. Een unieke samenwerking die de Fixico-gebruiker een hoop geld kan besparen.


Populaire artikelen