Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Fixico nieuws

'Schadehersteller van de maand' april 2018

Pieter van de Wolfshaar, 17 Mei 2018

Schadehersteller van de maand

Bij Fixico werken we alleen met de beste schadeherstellers. Iedere maand kiezen we er één uit, die alle verwachtingen overtreft. De 'Schadehersteller van de maand' april, is Autobedrijf Van Besouw uit Goirle. Autobedrijf Van Besouw heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel. Onze collega Enrico, ging bij ze langs om ze persoonlijk te feliciteren met een heerlijke taart en stelde een aantal vragen om het bedrijf beter te leren kennen.

Waar staat jullie bedrijf voor?

Wij hebben ‘ ‘n klasse apart ’ als slogan, dit houdt in dat we niet alleen voor kwaliteit staan, maar ook dat we altijd net dat stapje extra zetten voor onze klanten. Naast vakkundig schadeherstel en een allround werkplaats, hebben wij een gespecialiseerde afdeling voor autobanden, leveren wij alle merken nieuwe auto’s, kun je terecht voor 1e klas occasions én kun je bij ons langskomen voor onderhoudsbeurten en APK.

Waarin onderscheidt jullie bedrijf zich van anderen?

Vakkundig herstel staat uiteraard op de eerste plaats, daarnaast stellen wij de wensen van de klant altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met zo min mogelijk rompslomp te maken krijgen en denken dus altijd mee. Terwijl de auto wordt hersteld, krijgen onze klanten altijd een gratis leenauto tot hun beschikking. Bij verzekeringsschade verzorgen wij de complete afhandeling met de verzekeringsmaatschappij en ook het herstellen van schade aan lease-auto’s is bij ons geen enkel een probleem.

Wat heeft de samenwerking met Fixico jullie toe nu toe opgeleverd?

Door Fixico te gebruiken hebben we makkelijk nieuwe klanten kunnen bereiken en leuke opdrachten mogen uitvoeren. De samenwerking met fixico zorgt voor nieuwe klanten die we anders niet bereikt hadden.

Welk originele tip hebben jullie voor mede Fixico partners?

Zie Fixico niet als een bedrijf waar je af en toe herstel werkzaamheden voor uitvoert, maar zie Fixico als onderdeel van je eigen bedrijf. Door Fixico regelmatig te gebruiken zul je regelmatig nieuwe klanten in je werkplaats krijgen. Als deze klanten eenmaal kennis met je hebben gemaakt, komen ze vaak op eigen initiatief terug voor onderhoud, APK of een andere schade.

Wat zijn de toekomstplannen van het bedrijf?

Wij zijn er al 25 jaar en zijn niet van plan om te stoppen! Wij zullen onszelf blijven ontwikkelen, zowel op het gebied van kennis en bekwaamheid, maar ook door in te spelen op innovatieve ontwikkelingen in de branche. Meegaan met de tijd is voor iedere onderneming belangrijk en wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Fixico

Fixico wil het herstellen van autoschade voor iedereen makkelijk maken en daarom houden wij het graag zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk. Door Fixico te gebruiken kun je gratis en snel erkende schadeherstellers met elkaar vergelijken en zo jouw autoschade vakkundig laten herstellen. Wist je dat Fixico gebruikers altijd verzekerd zijn van minimaal 4 jaar garantie en zelfs gemiddeld zo'n 30% besparen op herstelkosten? Ben je benieuwd wat het gaat kosten om jouw autoschade te laten herstellen? Vergelijk met Fixico vrijblijvende offertes van de beste schadeherstellers bij jou in de buurt!


Populaire artikelen