Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Fixico nieuws

'Schadehersteller van de maand' maart 2018

Pieter van de Wolfshaar, 5 April 2018

Bij Fixico werken we alleen met de beste schadeherstellers. Iedere maand kiezen we er één uit, die alle verwachtingen overtreft. De 'Schadehersteller van de maand' maart, komt uit Lemelerveld. ASL Autoschade Lemelerveld is een modern autoschadeherstelbedrijf en bestaat al ruim 30 jaar. Onze collega Pieter, ging bij ze langs om ze persoonlijk te feliciteren met een heerlijke taart en stelde een aantal vragen om het bedrijf beter te leren kennen.

Waar staat jullie bedrijf voor?

Allereerst staan we natuurlijk voor kwaliteit. Wij willen iedere keer met ons vakkundige schadeherstel zorgen voor een (on)zichtbaar mooi resultaat. Wij zijn een dynamisch bedrijf en staan nooit stil, het is erg belangrijk om op de hoogte te blijven van innovatieve ontwikkelingen. Die innovatie is van belang om auto’s uit verschillende periodes te kunnen herstellen. Een auto uit 1990 is natuurlijk niet te vergelijken met een auto uit 2015. Niet alleen qua model en materiaal, maar ook qua toegepaste techniek. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons ook hoog in het vaandel. Wij proberen ons steentje voor een beter milieu bij te dragen door bijvoorbeeld hoogwaardige watergedragen autolakken te gebruiken.

Hoe is ASL Autoschade Lemelerveld ontstaan?

Van oorsprong was ons bedrijf in de jaren 70 een combinatie van vastgoed-schilders en een autoschadeherstelbedrijf. Begin jaren 80 heeft de toenmalige eigenaar besloten de autoschade-afdeling af te stoten. Mijn vader heeft toen het autoschadeherstelbedrijf overgenomen en in 2008 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn vader. Sinds 2008 staat het bedrijf ook op een nieuwe locatie aan de Handelsweg 16 in Lemelerveld.

Waarin onderscheidt jullie bedrijf zich van anderen?

Zowel particuliere voertuigen als complete bedrijfswagenparken vinden binnen onze state-of-the-art bedrijfshal de ervaring, kennis en kunde die nodig is om weer op en top hersteld en veilig de weg op te kunnen. Wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met zeer korte doorlooptijden. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door onze klanten.

Wat heeft de samenwerking met Fixico jullie toe nu toe opgeleverd?

Via Fixico hebben we al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Doordat we via Fixico makkelijk in contact kunnen komen met nieuwe klanten hebben wij onze vaste klantenkring kunnen uitbreiden.

Welk originele tip hebben jullie voor mede Fixico partners?

Zorg ervoor dat elke reparatie boven verwachting wordt uitgevoerd. De recensies die klanten over de herstelwerkzaamheden plaatsen zijn meer bepalend dan wij eerder hadden verwacht.

Wat zijn de toekomstplannen van het bedrijf?

Momenteel zijn wij dagelijks met 4 vakmensen werkzaam op de werkvloer. Onze werkruimte heeft ruimte voor 6 werknemers. De komende jaren willen wij die ruimte gebruiken om uit te breiden in het herstel van grotere bedrijfswagens en vrachtwagens.


Populaire artikelen