Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Fixico nieuws

'Schadehersteller van de maand' juni 2018

Pieter van de Wolfshaar, 12 Juli 2018

‘Schadehersteller van de maand’ juni 2018

Iedere maand selecteren we één schadehersteller, die alle verwachtingen overtreft. De 'Schadehersteller van de maand' juni, is Autoschade Zijdepark uit Ouderkerk aan den IJssel. Onze collega Pieter, ging persoonlijk langs om eigenaar Karel Spek te feliciteren met een heerlijke Fixico taart en natuurlijk om hem ook een paar vragen te stellen.

Waar staat jullie bedrijf voor?

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons echt voorop. Wij hebben de kennis en ervaring om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen en met ons ervaren team van professionals kunnen wij altijd vakmanschap garanderen.

Hoe is Autoschade Zijdepark ontstaan?

Ik had eigenlijk altijd al de droom om mijn eigen herstelbedrijf te beginnen. Na 12 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een ander bedrijf vond ik het in 2006 tijd om mijn droom te gaan verwezenlijken. Toen ben ik dan ook Autoschade Zijdepark begonnen.

Waarin onderscheidt jullie bedrijf zich?

Wij doen vaak net even wat meer voor onze klanten. Zodra je bij ons langskomt denken we met je mee en vinden we samen de juiste oplossing voor je schade. Je kunt bij ons zowel particulier als zakelijk terecht en als je jouw schade via de verzekering laat claimen, dan kunnen wij ook assisteren. We hebben inmiddels namelijk ervaring met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen.

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt?

Haha, ik moest er toevallig net aan denken toen jullie met taart voor de deur stonden. Wij hebben een keer in 1 week tijd, iedere dag gebak gekregen van verschillende klanten die tevreden waren met hun herstel. Alles van mokka, slagroom tot vlaaien is wel voorbij gekomen die week! Erg lekker natuurlijk, maar vooral erg leuk om waardering te krijgen van je klanten!

Wat heeft de samenwerking met Fixico jullie opgeleverd?

Met Fixico krijgen we veel nieuwe klanten in onze werkplaats. Wij krijgen dagelijks automatisch via e-mail offerteaanvragen in onze inbox en met het dashboard van Fixico is het erg makkelijk om snel te kunnen reageren.

Hoe zien jullie de toekomst in?

Erg positief! Het is natuurlijk erg belangrijk om te blijven investeren in nieuwe herstelmethodes en kennis. Het opleiden van onze medewerkers en het op peil houden van kennis is ontzettend belangrijk om ons werk te kunnen uitvoeren.

Fixico

Fixico maakt het een stuk makkelijker om de juiste schadehersteller voor jouw autoschade te vinden. Na het uploaden van foto’s en een schadebeschrijving ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes van de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Vergelijken is gratis en doe je trouwens niet alleen op basis van prijs, maar door ook naar service, afstand en reviews te kijken. Zo weet je met Fixico altijd precies waar je voor kiest en wat het je gaat kosten. Probeer het zelf!


Populaire artikelen