Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Fixico nieuws

'Schadehersteller van de maand' februari 2018

Pieter van de Wolfshaar, 6 Maart 2018

Bij Fixico werken we alleen met de beste schadeherstellers. Iedere maand kiezen we er één uit, die alle verwachtingen overtreft. De 'Schadehersteller van de maand' februari, komt uit Soest. Naast kwalitatief hoogstaand schadeherstel, zijn zij ook nog eens gespecialiseerd in het restaureren van klassiekers en oldtimers.

Inmiddels bestaat 'Van Rijnsoever Autoschadeherstelbedrijf' alweer meer dan 17 jaar. Toen mede-eigenaar Pieter slechts 14 jaar was, liep hij al vaak rond bij het schadeherstelbedrijf van zijn oom. Toen hij ouder werd, heeft hij de juiste diploma's behaald zodat hij niet alleen schade kon herstellen, maar ook zijn eigen bedrijf kon beginnen. Inmiddels is de onderneming enorm gegroeid en is er een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze collega Olivier, ging bij ze langs om ze te feliciteren met een heerlijke taart en stelde ze een aantal vragen:

Waar staat jullie bedrijf voor?

Allereerst staan we natuurlijk voor hoogwaardig schadeherstel, dat is de absolute basis. Doordat wij geheel onafhankelijk zijn, kunnen we onze diensten altijd aanpassen aan de wensen van de klant. Zo kan er bij ons vaak net iets meer gedaan worden. Daarnaast, hebben we altijd een persoonlijke benadering naar onze klanten toe.

Wat is het gekste wat jullie hebben meegemaakt?

Inmiddels kunnen we een boek schrijven over alle anekdotes die we mee hebben gemaakt in de afgelopen 17 jaar. Echt geweldige verhalen van klanten over schades of smoesjes die klanten soms bedenken, echt hilarisch! Recentelijk hadden we ook weer een bijzonder situatie. Een mevrouw kwam informeren, wat het haar zou kosten om haar rechter-achterscherm te laten herstellen. Nadat we een afspraak hadden ingepland, wilde ze weer wegrijden. Ze rijdt achteruit en...rijdt zo per ongeluk haar gehele achterscherm plat tegen een andere auto aan. Geschokt stapte ze uit en zei ze: “Nu moeten we maar het hele achterscherm vervangen”.

Waarin onderscheidt jullie bedrijf zich van anderen?

Wij zijn ‘baas in eigen bedrijf’ en totaal niet afhankelijk van andere partijen, dit geeft ons veel vrijheid. Als hobbyproject, ben ik in het verleden een oldtimer gaan restaureren. Deze hobby is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen want dit is inmiddels een specialisatie. Auto’s vanuit het hele land en zelfs vanuit het buitenland, vinden vaak hun weg naar onze werkplaats. De meest bijzondere merken zoals een Maserati, Bentley, Ferrari of Porsche worden bij ons in originele glorie hersteld. Ben je trouwens bekend met de Nederlandse sportwagenfabrikant ‘Donkervoort’? Zij bouwen al hun nieuwe auto’s met de hand en laten die altijd bij ons spuiten. Erg gaaf!

Wat heeft de samenwerking met Fixico jullie toe nu toe opgeleverd?

Vanuit onze regio, ontvangen we verschillende offerte aanvragen van potentiële klanten. Een groot aantal van deze potentiële klanten, zijn op onze offerte in gegaan en hebben hun voertuig bij ons gebracht voor herstel. Fixico brengt ons meer klanten en we kunnen zelf erg handig de werkplaatsbezetting optimaliseren door zelf te kiezen waarop we reageren.


Populaire artikelen